به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، صادق ضیائیان با بیان مطلب بالا اظهارکرد: این طوفان از جنوب غربی تهران با سرعت ۶۰ کیلومتر بر ساعت به سمت استانهای تهران، البرز و قزوین در حرکت است.
وی افزود: توده همرفتی این طوفان حدود ۲۷ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد که علاوه بر تهران، استانها البرز و قزوین را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: به طور معمول این طوفانها اثرات مخاطره آمیزی همچون تندبادهای شدید، گردوخاک، رعد و برق، و بارش رگباری به همراه دارد.
ضیائیان توصیه کرد: به همه هموطنان سه استان تهران، البرز و قزوین توصیه میشود تا زمان عبور طوفان، از قرار گرفتن در کنار درختان فرسوده و سازه های پرخطر و در حال احداث اجتناب کنند و از رفتن به ارتفاعات و ساختمانهای بلند خودداری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد